راهنمای ویزای استرالیا

انواع ویزای استرالیا

ویزای توریستی استرالیا – زیرگروه ۶۰۱ :


-درخواست کنندگانی که برای اهداف کاری قصد سفر به استرالیا را دارند، باید درخواست ویزای استرالیا زیرگروه ۶۰۱ را به سفارت استرالیا ارائه کنند.

ویزای توریستی استرالیا – زیرگروه ۶۵۱ :


-درخواست کنندگانی که قصد شروع کسب و کار در کشور استرالیا را دارند، باید درخواست ویزای ۶۵۱ استرالیا را به سفارت استرالیا ارائه دهند.

ویزای توریستی کار و تعطیلات استرالیا – زیرگروه ۴۱۷ :


ویزای استرالیا ۴۱۷ برای کسانی است که مایل به گذراندن تعطیلات و انجام کار تا حداکثر به مدت یک سال در استرالیا می‌باشند.
.

ویزای ترانزیت استرالیا زیر گروه ۷۷۱ :


اگر قصد ترانزیت از کشور استرالیا به مقصد دیگری دارید، باید ویزای ترانزیت ۷۷۱ استرالیا را دریافت کنید
.

ویزای کار و تعطیلات استرالیا زیرگروه ۴۶۲ :


ویزای توریستی ۴۶۲ استرالیا، یک ویزای یکساله و موقت است که معمولا برای جوانان صادر می‌شود. ویزای ۴۶۲ استرالیا به منظور گذراندن تعطیلات و کار کردن در کشور استرالیا می‌باشد.
.

ویزای دیدار استرالیا زیر گروه ۶۰۰ :‌


این شاخه از ویزای استرالیا برای درخواست کنندگانی که قصد سفر به کشور استرالیا به عنوان بازدید کننده (ویزتور) را دارند بهترین گزینه می باشد. ویزای استرالیا را می‌توان از ایران و به صورت آنلاین با هزینه‌ی ۲۵۰ دلار آمریکا دریافت کنید. مدت اعتبار این ویزاها معمولا ۳، ۶ و یا ۱۲ماهه می‌باشد.

نحوه اخذ ویزای توریستی استرالیا

دریافت ویزای استرالیا مانند کشور های دیگر هیچ تضمین صد در صدی در تعلق گرفتن ویزا به درخواست کننده وجود ندارد تنها کمکی که مجموعه هانی بال و دبگر کارگزاران می توانند به آنها ویزا بکنند این است که با توجه مدارک و شرایط درخواست کننده و تجربه ای که مشاوران هانی بال دارا هستند میزان شانس شما را برای دریافت ویزای استرالیا بیشتر می کنند.فرد درخواست کننده با داشتن دعوتنامه قوی که یعنی شخص دعوت کننده از نظر مالی بتواند حمایت کننده خوبی برای وی باشد می تواند تضمین محکمی برای دریافت ویزای استرالیا باشد. و دیگر شرایط درخواست کننده از نظر شغلی و مالی نیز باید شرایط مطلوبی دارا باشد و افسر ویزا را متقاعد کند که از پس هزینه های اقامت و هزینه های روزانه در کشور استرالیا بر می آید.

مدارک ویزای استرالیا

  • فرم درخواست ویزای توریستی استرالیا
  • پرداخت هزینه ویزای توریستی استرالیا
  • یک قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵ پشت نویسی شده
  •  پاسپورت فعلی متقاضی به همراه پاسپورت های قبلی
  •  اصل و ترجمه شناسنامه، کارت ملی و کارت پایان خدمت
  •  مدارک و تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب و پرداخت مالیات
  •  دعوت نامه معتبر (در صورت وجود)
  •  گواهی اشتغال به تحصیل (در صورت وجود)
  •  سند ملکی (اثبات وضعیت اقامت)

مدارک بیشتر برای ویزای تجاری استرالیا

  •  دعوت نامه رسمی از میزبان تجاری در استرالیا
  •  دعوت نامه و یا کارت شرکت در نمایشگاه
  •  نامه تائیدیه از کارفرما
  •  اطلاعات تماس دعوت کننده
  •  برنامه سفری
  •  ارائه مدارک تحصیلی و مدارک شغلی
  • مدارک مربوط به شرکت و یا موسسه ای که در آن کار می کنید.

هزینه ویزای توریستی استرالیا

هزینه ویزای توریستی استرالیا( انواع زیر گروه ۶۰۰) مبلغ ۲۵۰ دلار آمریکا می‌باشد. در صورت رد شدن درخواست ویزای استرالیا هزینه‌های پرداخت شده از طرف سفارت به درخواست کننده برگشت داده نخواهد شد..

ایرلاین ها